Wij zijn goed in wat we doen

Stap zorgeloos en betaalbaar over naar een goede website

Zorgeloos overstappen

Wij regelen de verhuizing van je website en maken een nieuwe website op basis van de huidige huisstijl. Vervolgens zetten we gratis alle inhoud van de oude website over in de nieuwe.

Veilig & Privé

Wij voorzien je nieuwe website van een SSL-certificaat, dat betekent dat je beschikt over een veilig website. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website voldoet aan de nieuwe privacywet (AVG).

Mobielvriendelijk

Wanneer een website niet geschikt voor mobiele apparaten, kost dat klanten en maakt je een onprofessionele indruk. Wij zorgen voor een website die optimaal geschikt is voor gebruik op tablet en mobiel.

Makkelijk in beheer​

Wij bouwen je nieuwe website in het meest gebruiksvriendelijke selfservice systeem (CMS) dat er op dit moment op de markt is. Dus aanpassingen aan de website maak je in een handomdraai.

Goed onderhoud & support

Wij controleren ieder maand handmatig jouw vernieuwde website, installeren alle nodige updates en zorgen er zo voor dat jouw website stabiel en snel blijft. Daarnaast bieden wij een uitstekende support.

Vaste lage prijzen

Ondanks dat iedere website anders is, hanteren wij toch vaste lage prijzen. Dit doen wij omdat we transparant willen zijn over de kosten. Duidelijkheid vooraf en geen onverwachtse kosten achteraf.

Hoe we het gaan aanpakken

Stappenplan naar een vernieuwde website

Briefing op locatie

We komen voor een briefing bij je op bezoek. Tijdens de briefing bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen bepalen we een plan van aanpak. Op verzoek kan de briefing ook telefonisch plaatsvinden.

Briefing
Verhuizen van de website

Website verhuizen

Wij verhuizen de website naar een plekje op één van onze snelle en goed beveiligde servers. Wij regelen de gehele verhuizing en uiteraard wordt de huidige domeinnaam behouden. Ook blijft de klant natuurlijk eigenaar van de betreffende domeinnaam.

Vernieuwde wesbite bouwen

We maken een compleet nieuwe website met een nieuwe vormgeving. Dit doen we naar aanleiding van de informatie die we hebben uit de briefing. We zorgen ervoor dat de vormgeving van de nieuwe website volledig aansluit bij de bestaande huisstijl.

Website vernieuwen
Content overzetten

Overplaatsen inhoud huidige website

Nadat de website is ontworpen, ontvang je de conceptversie. Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom passen we de website net zolang aan totdat jij er goedkeuring aan hebt gegeven. Nadat jij 100% tevreden bent gaan we alle inhoud (of delen daarvan) overzetten in het nieuwe ontwerp.

Veilig online

Na het eindakkoord zal de website op een goed beveiligde en snelle server gezet worden.​ Vanaf dat moment beschikt jouw onderneming weer over een snelle, veilige, doeltreffende website dat volledig voldoet aan de eisen van vandaag de dag.

Live!
Onderhoud & Support

Zorgen voor een online succes!

Nadat de website online is geplaatst, houdt ons werk niet op. Wij onderhouden en updaten de website regelmatig en zorgen er zo voor dat de website stabiel, snel en goed vindbaar blijft. Tevens begeleiden we je graag bij het aanpassen en uitbreiden van je website. Zo wordt de website gegarandeerd een succes.

Maak een nieuwe online start

Wil je je oude website vernieuwen?

Stel je vraag of ontvang een vrijblijvende offerte.
  • Mobielvriendelijke website (responsive)
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • Goed beveiligde website
  • Gebruiksvriendelijke selfservice omgeving (CMS)
  • Gemakkelijk hoger in Google
  • Inclusief Google Analytics
  • Gratis aanmaak Google bedrijfspagina
  • Iedere maand website optimalisatie
  • Socialmedia integratie
  • Automatische back-up

“Ik denk graag mee over hoe we jouw bedrijf succesvol online brengen”
M van der Meer

Sluit Menu