Wij zijn goed in wat we doen

Stap zorgeloos en betaalbaar over naar een goede website

Zorgeloos overstappen

Wij regelen de verhuizing van je website en maken een nieuwe website op basis van de huidige huisstijl. Vervolgens zetten we gratis alle inhoud van de oude website over in de nieuwe.

Veilig & Privé

Wij voorzien je nieuwe website van een SSL-certificaat, dat betekent dat je beschikt over een veilig website. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website voldoet aan de nieuwe privacywet (AVG).

Mobielvriendelijk

Wanneer een website niet geschikt voor mobiele apparaten, kost dat klanten en maakt je een onprofessionele indruk. Wij zorgen voor een website die optimaal geschikt is voor gebruik op tablet en mobiel.

Makkelijk in beheer​

Wij bouwen je nieuwe website in het meest gebruiksvriendelijke selfservice systeem (CMS) dat er op dit moment op de markt is. Dus aanpassingen aan de website maak je in een handomdraai.

Goed onderhoud & support

Wij controleren ieder maand handmatig jouw vernieuwde website, installeren alle nodige updates en zorgen er zo voor dat jouw website stabiel en snel blijft. Daarnaast bieden wij een uitstekende support.

Vaste lage prijzen

Ondanks dat iedere website anders is, hanteren wij toch vaste lage prijzen. Dit doen wij omdat we transparant willen zijn over de kosten. Duidelijkheid vooraf en geen onverwachtse kosten achteraf.

Hoe we het gaan aanpakken

Stappenplan naar een vernieuwde website

TEST Bericht

PreviousHello world! Vndaag valt er sneeuw Ik ben tekst blok. Klik op de bewerk knop

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Maak een nieuwe online start

Wil je je oude website vernieuwen?

Stel je vraag of ontvang een vrijblijvende offerte.