PORTFOLIO VAN 2DAYWEB​

VolDaan Massagepraktijk

Utrecht

Over dit project

Deze website is gemaakt voor VolDaan Massagepraktijk in Utrecht. Bij dit project heb ik in overleg met de eigenaar, de website die er al was voorzien van een nieuwe vormgeving.

Bij het aanpassen van deze website is bijna alles vernieuwd. Zo zijn er veel nieuwe afbeeldingen geplaatsts, is de tekst aangepast en is heeft de website de look & feel gekregen van de al bestaande huisstijl van VolDaan.

Deze website is in WordPress gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van Divi Builder, één van de meest gebruiksvriendelijke CMS systemen die er op dit moment verkrijgbaar is.

Doordat er gebruik is gemaakt van de Divi Builder in combinatie met het Divi Theme, is het voor VolDaan nu gemakkelijk om allerlei zaken aan de website zelf aan te passen.

Denk dan aan het zelf plaatsen van nieuwe afbeeldingen, nieuwsberichten en tekst. Uiteraard ben ik (op de achtergrond) nog steeds actief om deze website goed te onderhouden en om met raad en advies bij te staan.

Reactie van de klant

Wat vond de opdrachtgever van dit project?

“We zijn bij met de nieuwe website. Ik waardeer de snelheid en de manier waarmee wordt gereageerd op mijn vragen. Ik zou 2dayweb zeker aanbevelen bij anderen.”

Daan den Ouden
www.voldaan-massagepraktijk.nl