Mooie dingen maken

Dit zijn wij

Onze doelstelling is het maken van mooie doeltreffende producten waar je blij van wordt

Wat wij belangrijk vinden

Professionele websites voor een betaalbare prijs

Onze websites voldoen allemaal aan de eigenschappen die wij belangrijk vinden

Persoonlijk contact​

Wij zijn maar een klein bedrijf. Het voordeel van een klein bedrijf is dat het makkelijk is om persoonlijk contact te hebben met de klant. Wanneer de klant ons bezoekt, belt of mailt is het altijd dezelfde persoon waarmee de klant contact heeft. Bij ons is de klant geen nummer.​

Doeltreffende producten​

We hebben er plezier in om mooie websites te ontwerpen. Met de vormgeving zit het sowieso altijd goed. Maar wij vinden het ook belangrijk dat er is nagedacht over het doel van de website. Wij maken websites die er goed uitzien, maar die ook doeltreffend zijn.​

Langdurige samenwerking​

Ons werk stopt niet nadat de website online staat. Wij hechten er waarde aan dat de websites van onze klanten een succes worden en blijven. Daarom blijven we actief betrokken. De website van onze klant is per slot van rekening ook ons visitekaartje.​​

hoe men over ons denkt

Dit zeggen onze klanten over ons

Bedankt voor de snelle oplevering van deze website. We zijn blij met de nieuwe functionaliteiten van de website en vinden de vormgeving erg mooi.

Peter de Hartog

Mooie moderne vormgeving, overzichtelijke pagina’s en gemakkelijk te voorzien van berichten en foto’s door onze leerkrachten. We hebben al heel veel positieve reacties op onze nieuwe website ontvangen.

Antoine Zwagerman

Bedankt voor de fijne samenwerking, de website is geworden wat we graag wilde hebben. We kunnen een goede start maken met ons nieuwe restaurant.

Michelle Tang

We zijn heel bij met het resultaat, precies zoals we het wilde hebben. De website ziet er prachtig uit!

Benieuwd naar hoe jouw website er uit kan gaan zien?

Vraag vrijblijvend een gratis demo aan

Wat ons drijft

Het bouwen van de perfecte website

Wij werken hard en zijn goed in wat we doen, maar we doen het vooral met veel plezier

2dayweb is geboren uit onze liefde voor grafische vak, het plezier dat wij hebben in het maken van mooie dingen.

De dagen besteden aan het creëren van nieuwe producten met enthousiaste mensen. Door jarenlange ervaring in het grafisch onderwijs beschikken we inmiddels over een uitgebreide expertise van techniek en vormgeving.

Wij spreken een duidelijke begrijpbare taal. We doen geen loze beloften en maken afspraken die we nakomen.

Goede websites bouwen is wat we doen en wat we kunnen. Maar daarbij hebben we unieke werkprocessen en stappenplannen ontwikkeld met als doel het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Als ondernemer heb je het waarschijnlijk al druk genoeg.

Met plezier en in samenwerking met enthousiaste mensen, mooie producten maken waar we blij van worden.

Wij stellen hoge eisen aan onze websites. Het moet eindproduct moet uiteraard goed zijn, maar het proces er naar toe en het onderhoud en de support na oplevering is belangrijk voor ons. Wij willen een goede relatie met onze klanten en websites neerzetten waar we trots op kunnen zijn.

Over de eigenaar

Mijn naam is Martijn van der Meer, ik ben webdesigner en docent grafische techniek en combineer deze twee kwaliteiten in mijn eigen bedrijf 2dayweb. Met 2dayweb wil ik ondernemers op een laagdrempelige wijze helpen hun bedrijf een herkenbaar gezicht te geven.

2dayweb geboren uit mijn liefde voor het grafische vak (mooie dingen maken). Daarnaast vind ik het leuk om mijn kwaliteiten als docent in te zetten om mensen te trainen en te begeleiden in iets wat voor veel mensen toch lastig is, namelijk het goed in de markt zetten van je bedrijf.

Het doel van 2dayweb is dan ook het leveren van kwaliteitsproducten waar mensen blij van worden.

Door mijn ervaringen (inmiddels 20 jaar) in het onderwijs ben ik in staat om iedere klant op zijn of haar kennisniveau aan te sturen en iets aan te leren zonder te frustreren.

Dus 2dayweb, voor een website zonder zorgen. Mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, laat het me gerust weten.

Martijn van der Meer

Heb je iemand nodig die even meedenkt? Neem gerust contact op

Samen naar een succesvolle website