Wij zijn er voor jou

Eerlijk advies en goede begeleiding

Persoonlijk contact​

Wij worden blij van een tevreden klant. Van een website die precies past bij het bedrijf en de wensen van de klant: maatwerk qua uitstraling en qua functionaliteiten. Om dat te bereiken is afstemming nodig, persoonlijk contact staat dan ook centraal in ons bedrijf. Door te weten voor wie we wat moois bouwen, kunnen we een hoge kwaliteit en optimale service verlenen. Resultaat: tevreden klant en wij blij!

Doeltreffende producten​

Onze passie ligt bij het ontwerpen van een mooie websites. Met onze jarenlange ervaring in dit grafisch vak zit het met de vormgeving sowieso altijd goed. Naast de vormgeving hebben we oog voor het doel van de website. Een goede website is namelijk niet alleen mooi, maar ook doeltreffend ingericht.

Langdurige samenwerking​

Ons werk stopt niet nadat de website online staat. Wij hechten er waarde aan dat de websites van onze klanten een succes worden en blijven. Voortdurende service past daarbij, een goede website die stabiel en veilig is, is per slot van rekening ook ons visitekaartje.

Tevreden klanten is ons doel

Trots op onze beoordelingen

Wij leveren met 2dayweb goede, betrouwbare websites tegen een vaste lage prijs. Maar buiten dat zijn wij vooral trots op de waardering die onze klanten onze support geven. Onze klanten waarderen onze bereikbaarheid, oplossingsgerichtheid en ervaren dat wij actief meedenken en daadwerkelijk een succes maken van hun nieuwe website.

1
ontwerp
prijs/kwaliteit
support

Martijn van der Meer

Ik help ondernemers aan een succesvolle online identiteit

één van de Gezichten achter 2dayweb

Hallo, mijn naam is Martijn van der Meer (oprichter van 2dayweb) en ik kan niet wachten totdat ik aan de slag kan gaan om voor jouw onderneming een succesvolle online identiteit op te zetten. Voor mij zit het plezier in het samen met de klanten een mooi en succesvol product neer te zetten. Samen met onze klanten bedenken we een richting en stellen we doelen. 2dayweb denkt mee en we geven een eerlijk en passend advies. 

We ontwerpen huisstijlen, logo’s en maken uiteraard moderne websites, gericht op de wensen van onze klanten. Wat is er voor nodig om van de online identiteit van een bedrijf een succes te maken? Want daar gaan we voor. Uiteindelijk staat er iets waar, zowel onze klant als wij, blij van worden. Dat is wat we willen. Mooie dingen maken waar we blij van worden!

Wij helpen je graag verder. Wil je mij iets vragen of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem gerust contact met mij op via martijn@2dayweb.nl.

Groet,
Martijn van der Meer

website laten maken